15 Haziran 2017 Perşembe

Recep Altepe Bursayı Planlı Olarak Borçlandırıyor





Büyükşehir Belediyesi, kredi çekerek, Batman ve Siirt illerinde çevre düzenlemesi yapmaya karar verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı Meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Her geçen gün daha da borçlanarak, belediyeyi borç batağına saplamakla suçlanan Recep Altepe başkanlığındaki yönetim, yeni bir borçlanma kararı daha aldı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, 16 milyon 500 bin lira (16.500.000.00 TL) kredi çekerek, Siirt ve Batman illerinde çevre düzenlemesi ve park alanı yapması kararlaştırıldı. Karar,
CHP ve MHP'li üyelerin ret oyuna karşın AK partili meclis üyelerinin oylarıyla alındı. Yaklaşık 500 milyon lira borcu bulunan belediyenin bu kararı, büyük tepki çekti.



Erdal Aktuğ, sözlerini şöyle sürdürdü:"Bursa Büyükşehir belediyesi zaten borç batağında. Borç alarak yardım yapılmaz. Onun dışında bir çok ilçemizde ödenek bekleyen yatırımlarımız var. İlçelerimizin bir çok eksiği var. Önce bunları yapalım. sonra bütçemiz el verirse tabi ki yardım da yapalım. Ama faizle borç alarak, bunu da Bursalılardan tahsil ederek, başka yerlere yatırım olmaz. Mekke'de kazanıp, Medine'de harcanmaz. Siz önce Bursa'ya hizmet etmelisiniz."
Kaynaklar:
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder