26 Eylül 2016 Pazartesi

Bursa Erikli Su Şirketinin Su Kaçakçılığı - Video


erikli şirketi su kaçakçılığı paylaşan: bursa-kent-savunmasi

Bursa Erikli Su Şirketinin Su Kaçakçılığı

Yahudi firmaları su kaynaklarımızı ele geçirmeye devam ediyor.

Lütfen bunu herkese ulaşıncaya kadar paylaşın.

Erikli’nin bölge halkını susturmak için muhtarları da maaşa bağladığı iddia edildi.




BURSA SUYUNA SAHİP ÇIK !!!



Bursa'daki Nestlé, Damla, Erikli, Coca-Cola paralel şirketlerin acil olarak kayyum atanması veya kapatılması gerekmektedir.

Bilinçli olarak su kaynaklarımız 50-100 yıllığına yabancılara kiralanmakta veya satılmaktadır.

Bu gerçekler açığa çıktıkça fetö terör örgütü valisi Şahabettin Harput'a suç atılmaktadır. Su kaynaklarındaki hukuksuzluk sadece vali değil bu durumu görmezden gelen tüm yetkililerin suçudur.

Erikli, Nestlé, Damla Suları acil olarak Ticaretten men edilmelidir...


https://www.facebook.com/bursasikayet
------------------

Haberler


YILLIK VURGUN 30 MİLYON TL Bursa Tv22 Eylül 2016


Günlerdir peşinde olduğumuz ve Bursa’da oynanan su oyunlarını anlattığımız haberlerimiz Bursa’nın gündemindeki yerini koruyor. Yaptığımız hesaplamalarda Erikli firmasının yaptığı iddia edilen vurgun dudak uçuklatıyor. Günlük ortalama 1 saniyede 80 litre civarı kaçak su kullandığı iddia edilen Erikli’nin buradan yaklaşık yıllık 30 Milyon TL civarı vurgun yaptığı söyleniyor.







TOP YETKİLİLERDE


Gazeteniz Bursa Sancak yine gündemi belirlemeye devam ediyor. Hazırlamış olduğumuz ‘Bursa’da oynanan su oyunları’ dosyasına her geçen gün ihbar üstüne ihbar yağıyor. Birbirinden ciddi iddialara cevap aradığımız dosyamızda vatandaşlarımızın sesi olmaya devam ediyoruz. Aldığımız istihbarat üzerine Kestel bölgesinde bulunan ve iddialara göre kaçak olduğu belirtilen su borularını görüntülerken kamuoyu vicdanında soru işareti olarak bulunan konuyu açıklığa kavuşturmaya gayret ediyoruz. Haber merkezimize ulaşan bölgede yaşayan vatandaşlar, yaptığımız ısrarlı haberlere teşekkür ederek kaçak olduklarını iddia ettikleri boruların Bursa gündemine gelmesine çok sevindiklerini belirttiler. Artık topun yetkililerde olduğunu söyleyen vatandaşlar seslerine kulak verilmesini istiyorlar.


RUHSATSIZ MI?


Bölgede yaptığımız araştırmalarda ‘Milli Park’ statüsünde bulunan bir çivi bile çakılamayan Uludağ’da su kuyularının içinde bulunduğu yapılar da göze çarpıyor. Özellikle Yahudilerin kurduğu Fransız menşeili Nestle’nin satın aldığı Erikli’nin olduğu belirtilen bu yapıların birçoğunun ruhsatsız olduğu iddia ediliyor. Bölgede bulunan vatandaşlar bu yapıların sadece birkaçında kameralı sistem olduğunu ve bunların ruhsatlı kuyuların olduğu yapılar olduğunu belirtiyorlar. Araştırmalarımızda kameralı olan yapıların net bir şekilde göründüğü ve kamerayla korunduğunu bizzat tespit ederken, kamerasız olan yapıların ise sadece çitle sarıldığı ve görünmeyecek şekilde yapıldığı da dikkatlerden kaçmadı.


http://www.bursatv.com.tr/22/09/2016/manset/yillik-vurgun-30-milyon-tl/

------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÖYLÜLERİ KİM KANDIRDI? 26 Eylül 2016




Erikli Su firmasının son 10 yılda oynadığı oyunlar çerçevesinde ortalama 300 Milyon TL civarı bir su vurgunu yaptığı iddiaları gündeme bomba gibi düşerken Uludağ’ın kaynak sularını yasalara aykırı bir biçimde tükettiği söylenen Erikli’nin bölge halkını susturmak için muhtarları da maaşa bağladığı iddia edildi.

MUHTARLAR DEVREDE


Yahudilerin kurduğu Fransız menşeli Nestle firmasının satın aldığı Erikli ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Açmış olduğumuz ‘Bursa’da su oyunları’ dosyamızın ardından haber merkezimize Erikli firması hakkında gelen iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Uludağ’a adeta karabasan gibi çöktüğü belirtilen Erikli’nin vatandaşları da türlü oyunlarla kandırdığı ileri sürüldü. İstihbarat servisimize ulaşan vatandaşlar, kendilerinin aldatıldığını iddia ederken, su kaynaklarını neredeyse tamamen kuruttuğunu belirttikleri Erikli’nin, bu kaynakların ortaya çıkarılması sürecinde devreye muhtarları soktuğunu kaydettiler. Bu süreç içerisinde muhtarların kendilerini susturduğunu söyleyen vatandaşlar yapılan oyunun farkına vardıklarını ve buna bir son vermek istediklerini söylediler.


“ERİKLİ’NİN AVUKATI”


Özellikle Kestel bölgesinde bulunan bazı muhtarların, Erikli’nin avukatı gibi hareket ettiğini, sık sık kendileriyle görüşmeler yaptığını belirten bölge halkı, bunun ardında yatan gerçeğin daha sonra ortaya çıktığını dile getirdiler. Bu muhtarların aldıkları muhtar maaşının yanı sıra düzenli olarak her ay Erikli firması yetkililerinden yüklü miktarda para aldığını ifade eden vatandaşlar, kendilerinin kepçe, dozer ve araç desteği ile kandırılarak sularının ellerinden alındığını vurguladılar. Yapılan oyunun farkına vardıklarını belirten vatandaşlar milli servetimizin yurtdışına adeta peşkeş çekildiğini ve bunun bir an önce engellenmesi gerektiğini belirttiler. Kaç gün olmasına rağmen yetkili kurumlardan hala bir tepki olmadığını belirten vatandaşlar bunun şaşkınlığını yaşadıklarını belirttiler.



http://www.bursatv.com.tr/26/09/2016/manset/koyluleri-kim-kandirdi/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


BABAYİĞİT ARANIYOR 24 Eylül 2016


Uludağ’ın göğsünde açılan kaçak kuyularla yıllık ortalama 30 milyon TL civarı vurgun yaptığı iddia edilen Erikli firmasına yönelik herhangi bir soruşturma açılmaması kamuoyu vicdanında bir yara haline geldi. Bursa’nın ve ülkenin doğal kaynakları üzerinde oynanan oyunlara ‘Dur!’ diyecek ‘babayiğit’ bir yetkili aranıyor.



AÇIKLAMA BEKLENİYOR


Bursa’nın doğal su kaynakları üzerinde oynandığı iddia edilen kirli oyunlarla ilgili Bursa Sancak Gazetesi olarak hazırladığımız ‘Su Dosyası’ kent gündemini sarsmaya devam ediyor. Günlerdir sayfalarımıza taşıdığımız ve özellikle İsrail orijinli Fransız menşeli Nestle firmasının satın aldığı Erikli’nin, Uludağ’daki zengin doğal su kaynakları üzerinde yaptığı iddia edilen usulsüzlükler Bursalılardan büyük tepki çekmeye devam ediyor. Bursalılar ise büyük bir tepkiye neden olan iddialar karşısında tatmin edici bir açıklama yapılmasını bekliyor. Gazetemize ulaşan vatandaşlar, “Bu sular bizim geleceğimiz. Bizlerin hakkı olan bu doğal kaynaklar Erikli firması üzerinden İsrail’e teslim edilirken, neden başta yetkililer olmak üzere kentin önde gelenleri bu durumu görmezden geliyor. Kimleri, niçin koruyorlar?” diye konuştular.


“SAĞLIĞIMIZ TEHLİKEDE”


Kaçak kuyular kullanarak milli servet üzerinden büyük bir vurgun yaptığı iddialarının yanı sıra insan sağlığını Erikli’nin insan sağlığını etkileyecek yöntemler kullandığı iddiaları da gündemdeki yerini koruyor. Büyük bölümünü kaçak olarak kullandığı söylenen 100’den fazla doğal su kaynakları hakkında çeşitli iddiaların ortaya atıldığı Erikli firması hakkında dile getirilen iddiada, farklı kaynaklardan gelen sulara tek tat vermek için ‘Reverse Osmos’(Ters Ozmoz) adı verilen ve yasak olduğu ifade edilen filtreleme yönteminin kullanıldığı uzmanlar tarafından belirtiliyor. Uzmanların Ters Ozmoz yöntemine karşı olduğu belirtilirken, bir başka iddiada ise Erikli yine kaçak ve ruhsatsız olduğu iddia edilen su kaynaklarından gelen sulara ultraviyole (UV) ışınları ile dezenfeksiyon yaptığı da belirtildi.





http://www.bursatv.com.tr/24/09/2016/manset/babayigit-araniyor/

-------------------------


https://youtu.be/tXIVCKefc3Q

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder